Sant Quirze de Besora Ofereix un nou curs de català per a Nouvinguts aquest 2024/2025

Dimecres, 7 d’agost de 2024
L'Ajuntament de Sant Quirze de Besora, en col·laboració amb el Consell Comarcal d'Osona, anuncia un nou curs de català inicial dirigit a persones nouvingudes del Bisaura. Aquest curs està dissenyat per proporcionar una primera aproximació a la llengua catalana a través de l'aprenentatge de les habilitats orals essencials.
Està previst que el curs comenci el 26 de setembre i sigui fins al 12 de desembre de 2024, les classes serien els dimarts i dijous de 6 a 8 de la tarda, i en total serien unes  45 hores. Les classes es faran a l'aula que hi ha al Pavelló, carrer d'Emma, 13, Sant Quirze de Besora.
Aquest curs forma part del Mòdul A1 del Curs d'Acollida, previst per al curs 2024/2025, i és essencial per a l'obtenció del certificat de Primera Acollida de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, serveix per demostrar l'esforç d'integració a la nostra comunitat.
Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció fins al 13 de setembre mitjançant el següent formulari en línia (https://forms.office.com/e/pYa0UxeQAN) o directament a les oficines de l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora.
Aquest curs no només facilita l'aprenentatge de la llengua, sinó que també fomenta la interacció, l'acollida, la diversitat, la igualtat i la cohesió entre els habitants del nostre municipi. L'Ajuntament anima a tots els nouvinguts a participar i aprofitar aquesta oportunitat per integrar-se més fàcilment a la vida cultural i social de la nostra comunitat.
Darrera actualització: 7.08.2024 | 07:44